[http://www.leeuwinga.nl]
[./whiterings_index.html]
[mailto:info@leeuwinga.nl]
[./contact.html]
[./mach3.html]
[./deskcnc.html]
[./turnmaster.html]
[./cnc_usb.html]
[./drives.html]
[./cnc_voedingen.html]
[./harrison.html]
[./contact.html]
[http://www.deskcnc.com/download.html]
[http://www.machsupport.com]
[Web Creator] [LMSOFT]
LEEUWINGA
MACH3  Het meest
verbreide CNC
controlesysteem
Mach3 is ontwikkeld in de VS door Art Fenerty. Alle CNC controller systemen stammen af van de moeder nl. EMC een onder Linux (r) zgn. open source software. Enkele ontwikkelaars hebben gekozen voor een tussenprint met embedded microcontroller die met de PC en software is verbonden. Bij Mach3 wordt er een softwarematige driver gemaakt die via de printerpoort (LPT) met de CNC applicatie communiceert.
Ter bescherming van uw PC poort en om alle verbindingen goed aan te sluiten is deze Interfacekaart ontwikkelt. Via de datakabel CD9332 wordt de kart rechtstreeks met de printerpoort van de PC gekoppeld. Er worden gebruik gemaakt van twee gescheiden voedingen nl. 24VDC en 5VDC. Op de kaart zijn oa: aanwezig 4st. zware relais, aansluiting voor Chargepump beveiliging, en een 0-10V= circuit welke de PWM pulsen van Mach omzet . Dit signaal kan gebruikt worden bij het aansturen van een frequentieregelaar. De kaarten worden getest geleverd en voorzien van een Nederlands talig handleiding.
Mach-3 interface kaart , Bestelnr CD9430
Toebehoren :
Transformator Bestelnr.CD9421
Datakabel Bestelnr.CD9332
Mach-3 software kan gratis gedownload worden vanaf de site www.machsupport.com. De demo is bijna volledig werkend. Er zijn echter beperkingen in snelheid en in het toe tepassen aantal G kode regels. Na het testen van uw machine kan U een software licentie aanschaffen. U krijgt deze op CD en met een voucher. Op de site treft U diverse demo video,s aan en ook een Nederlands talige handleiding Bestelnr. CS9916