[http://www.leeuwinga.nl]
[./whiterings_index.html]
[mailto:info@leeuwinga.nl]
[./contact.html]
[./mach3.html]
[./deskcnc.html]
[./turnmaster.html]
[./cnc_usb.html]
[./drives.html]
[./cnc_voedingen.html]
[./steppers.html]
[./harrison.html]
[./laser_zoeker.html]
[./motor2dencoder.html]
[./onderdelen.html]
[./cn2dseries.html]
[./formulier1.html]
[./contact.html]
[./software2dxyz.html]
[./software2dturbocadcam.html]
[./software2dsheetcam.html]
[http://www.deskcnc.com/download.html]
[./aanbiedingen.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
LEEUWINGA
DESKCNC (r)  een compleet controller systeem 3-4 assig met ingebouwde CAM module voor freesmachines en routers
Deskcnc is een CNC controller welke via de RS232 poort, of via een aangepaste USB met de PC is verbonden. Deskcnc is al lang op de markt en kent vele tevreden gebruikers, het is gemakkelijk te installeren en te bedienen. Het is een uiterst stabiel programma welke werkt met een tussen kaartje, dit kaartje is in feite de buffer tussen de PC en de machine bewegingen. Het grote voordeel in Deskcnc zit  ook in de uitgebreide mogelijkheden van het inlezen van diverse files  2D en 3D, door de Cam eigenschappen kunnen de files gemekkelijk bewerkt worden en is het genereren van de G/M kodes binnen het pakket zeer eenvoudig.  Er is een interfacekaart beschikbaar waarop het Deskcnc controllerkaart wordt geschroefd. Deze interfacekaart heeft aansluit klemmen hetgeen het aansluiten makkelijk maakt. Op deze kaart zitten twee relais en een 0-10V anolge uitgang om een frequentieregelaar aan te sturen. Ook kan met Deskcnc gescand worden een 2D of 3D kan met een probe worden getast en als file worden opgeslagen. 
Het Deskcnc controllerkaartje is slechts 60x50mm.Het kaartje wordt alleen verkocht inclusief een software licentie van Deskcnc.
Gebruik de download keuze voor uw gratis demo software. Ook treft U daar een hulp tekstbestand aan om met Deskcnc te starten.
Voor het voeden van de interface kaart is een speciale trafo nodig.
Primair 230VAC sec. 1x17VAC+1x7VAC
Bestelnr. CD9421
Interfacekaart voor Deskcnc
Bestelnr  CD9420
Deskcnc controller kaart
met software licentie op CD+ voucher
Bestel nr CD9425
De Deskcnc interface kaart is een platform voor de Deskcnc controllerkaart. De controllerkaart zelf heeft 3st. 10 polige headers waarom het lastig aansluiten is. De Interface-kaart heeft aansluitklemmen en is tevens voorzien van twee relais en een 0-10V uitgangs circuit waarmee een frequentie regelaar is aan te sturen. De kaart wordt gevoed met een transformator (CD9421) - 1x17V en 1x7VAC. De controllerkaart wordt gemonteerd op de 4 montage steunen. Aansluitkabels behoren tot de levering, alsmede de RS232 kabel. Via een aangepaste kabel kan Deskcnc ook gekloppeld worden aan een USB poort van bv. uw laptop.