[http://www.leeuwinga.nl]
[./whiterings_index.html]
[mailto:info@leeuwinga.nl]
[./contact.html]
[./mach3.html]
[./deskcnc.html]
[./turnmaster.html]
[./cnc_usb.html]
[./drives.html]
[./cnc_voedingen.html]
[./harrison.html]
[./contact.html]
[http://www.deskcnc.com/download.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
LEEUWINGA
Drives voor servomotoren en stappenmotoren
Alle moderne drives worden aangestuurd vanuit de controller met step en direction signalen, digitaal dus. Er zijn specifieke drives voor stappenmotoren en voor servomotoren. Deze laatste zijn er in twee uitvoeringen voor DC brushed , dus met koolborstels en DC Brushless zat zijn DC motoren met drie wikkelingen, enigzins vergelijkbaar met 3ph motoren. Servo motoren zijn in tegenstelling van stappenmotoren uitgevoerd met een encoder welke de afgelegde weg terug koppeld naar de besturing. Brushless motoren hebben als extra een hall sensor welke gebruikt word om de snelheid te meten.
Leeuwinga CNC Systemen levert geen chinese drives! Voor de stappenmotoren worden Gecko drives aangeboden en voor de servodrives de Q2D en TEK drives.
Binnenwerk van een geckodrive 203V
In microtechniek uitgevoerd, uiterst kompakte en zeer betrouwbaar
Het werkpaard onder de stappenmotor drivers de G203V. In microtechniek onderdelen uitgevoerd voorzien van de nieuwste technologie om een stappenmotor goed aan te sturen. U zult verbaasd staan bvan de soepel loop van uw stappenmotor. De G203V kan 7Amp. sturen bij maximaal 80VDC.
De drive wordt geleverd met Nederlandstalig manual
  
De G251 drive in verhouding tot de G203V
Voor kleinere CNC toepassing is de G251 ontwikkeld, met een afmeting van slechts 40x40mm! is Geckodrive erin geslaagd een perfekte drive te maken voor kleinere stappenmotoren. De maximale spoelstroom is 3,5 Amp en de maximale spanning is 50VDC. De G251 heeft microstapping (x10).